Om oss

Octopus Medical AB tillsammans med Limedic AB bildar Octopus Limedic och distribuerar den senaste teknologin inom medicintekniska produkter främst inom områdena thoraxkirurgi, kardiologi/radiologi, kärlkirurgi och ortopedi till sjukhus i Sverige och Norge.

Vi är tillsammans med vården ytterst engagerade att lösa nya utmaningar och hitta nya metoder för att hjälpa patienter till ett bättre liv. Vår utrustning är avancerad medicinsk teknik som kräver kunnande och engagemang.

Våra produktspecialister/säljare består av ytterst kunnig och utbildad personal för expertis utbildning och information till våra kunder. Vi har teknisk support och leveranser hela dygnet.

Octopus Medical AB grundades 1995 och företaget Limedic AB förvärvades år 2000. År 2010 bildades Octopus Medical AS för expansion i Norge.

Koncernens årliga omsättning är ca € 12 000 000. Vi är 8 anställda varav 5 är försäljare.

Ni når oss på 08 756 71 10 tryck 2 för teknisk support.

Affärsidé

Octopus Medical AS och Limedic AB ska marknadsföra och sälja högkvalitativa produkter till svensk sjukvård, huvudsakligen inom områdena interventionell kardiologi/radiologi,urologi,  thorax- och kärlkirurgi. Vi ska tillhandahålla högsta grad av service, flexibilitet, leveranssäkerhet och kunnande.

Våra produkter ska i första hand ha följande fördelar gentemot konkurrenterna: spjutspetsteknologi, högre kvalitet, bättre prestanda och lättare handhavande.

Vi ska tillsammans med kunder och leverantörer medverka till att förbättra produkter och behandlingsmetoder.

Vår organisation ska vara kundorienterad och förändringsbenägen med tanke på de stora förändringar som vår marknad genomgår. Vi skall aktivt söka efter nya produkter.

Kvalitetscertifiering

Octopus Limedic är sedan 2018 nu certifierade enligt ISO13845. ISO 13845 är ett gediget certifikat avsett för företag som arbetar med medicinsk teknik.

Certifikatet omfattar hela kvalitetskedjan och säkerställer leverans av säkra produkter som tillverkats, förvarats, transporterats och hanterats enligt denna standard.

Kontakta oss
Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss!
Telefon: +46 8 756 71 10
Epost:  info@octopusmedical.se
Adress: Box 3035, 183 03 Täby

Om oss
Octopus Limedic arbetar med försäljning av högkvalitativ medicinteknisk utrustning till sjukhus i Sverige, Norge och Danmark.
Mer om oss.